Mennesket bag

Jeg er Sofie B. Hustru, mor, hundeejer, cand.mag på stand-by, husejer, dansker, nordjyde og meget meget mere. Lige for tiden er jeg en fortravlet husmoder bosiddende i Tyskland – med en stor eventyrlyst til at opleve Tyskland og de lande, der omgiver os.

 

Min mand arbejder. Vores børn går i tysk børnehave og tysk skole. Og jeg HYGGER mig vil nogen mene – og det er såmænd også ganske sandt. Jeg har travlt med at udvikle og forbedre mit tyske sprog (som er ganske habilt i forvejen), jeg synger i kor, jeg svømmer hver morgen, jeg (og hunden) nyder skoven lige uden for døren, jeg bevæger mig frejdigt i dette internationale miljø, som hele familien omgives af, jeg har to bestyrelsesposter og er freelance fordragsholder (på tysk). Og dertil meget meget mere – og nu er jeg altså også sprunget ud som blogger.

 

Jeg vil blogge om Tyskland – set med mine danske øjne. Om Tyskland generelt, om tysk kultur, om tyske oplevelser, tyske attraktioner, tyske byer – alt sammmen under den samlede hat: TYSKE EVENTYR – med enkelte afstikkere til andre spændende og nærliggende lande.