Holiday Park – forlystelser med tegneseriefigurer

En lun oktober-dag tog vi afsted – afsted mod Deutsche Weinstrasse. Ikke for at prøvesmage vin – nej tværtimod. Vi skulle i Holiday Park – En forlystelsespark hvor temaet primært er bygget op omkring tyske tegneseriefigurer. Særligt kendt er den evigt optimistiske og glade bi Maja – på tysk “Bienen Maja”. Hun stod endda klar ved indgangen og gav krammer til at alle de forventningsfulde børn. Med sig havde hun Heidi (I ved hende der bor i alperne hos sin bedstefar) og Vikingen Wicky.

 

Det skal vist ikke være nogen hemmelighed, at Holiday Park gør meget ud af at begejstre deres yngste publikum. Der er et helt Bienen Maja-land med forlystelser, der er tilpas “farlige” til mindre børn. Og så er der forskellige shows i parken – bl.a. en parade og et teaterstykke. Vi så sidstnævnte. Og jo det fængede da en smule, men vi må vist også bare erkende, at vores døtre (nu 6 og 8 år) ikke er så små mere.

Og heldigvis byder Holiday Park også på forlystelser til alle aldersgruppe. Blandt de vildeste er Expedition G-Force. Pigerne var for lavstammede og moderen en bangebuks – men faderen tog afsted, og mener bestemt den kan anbefales.

Der blev prøvet luftgynger, en karussel, et (lidt for mekanisk) spøgelsesslot, vilde skibe på vand og meget meget mere. Alt i alt en utrolig sjov dag – lige sådan som pigerne elsker det. Dertil var parken i forbindelse med Halloween pyntet med alverdens uhyggelige og hyggelige græskar.

  

Og når man nu er på Deutsche Weinstrasse, så er der selvfølgelig en lokal vinbonde med sin hyggelige vin-bod. Nyd et glas kølig hvidvin mens ungerne kører rundt i små biler – win-win for alle.

  

 

Se mere her:

www.holidaypark.de